Szerdai imapontok

2012.08.08 10:01
Szerda:

1 – Yookos imapont – szerdai

2-2. Korinthus 4:06 "Mert Isten, aki szólt: sötétségből világosság ragyogjon. Ő gyújtott világosságot a mi szívünkben, hogy megismerjük Isten dicsőségét, mely ragyog a Jézus Krisztus arcán." Fogunk imádkozni buzgón szellemben és az Isten Szelleme fog parancsolni, hogy világosság ragyogjon a szívükben azoknak, akik még nem fogadták be Krisztust, és megadja nekik az Isten dicsősége megismerését a Jézus Krisztus arcán való világosságban. Imádkozzunk buzgón!



“A Isten Szelleme tudatta velünk - az Isten embere Pastor Chris Oyakhilomen keresztül -, Isten ránk vonatkozó gondolatát ebben az augusztusi hónapban.

Ez egy HATALMI hónap .


Ebben a hónapban ahogy jársz, uralkodsz a pénzügyekben, uralkodsz a betegségek felett, a te mozgás-teredben a rossz szokások és az ellenfeleid között. A Lukács 10:19 azt mondja: "Ímé, adok néktek hatalmat,hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok és az ellenség minden erején, és semmi sem árthat nektek"; így járj, ebben a tudatban!

Márk 16:17-18 azt mondja: "És ezek a jelek követik azokat, akik hisznek: az én nevemben, ördögöket űznek, új nyelveken szólnak. Kígyókat vesznek fel, és ha valami halálost isznak, az nem árt nekik: betegekre vetik kezeiket , és meggyógyulnak. " GLORYYYYY ! Ezeket a dolgokat, meg kell tapasztalni ebben a hónapban, mondta az Isten Szelleme. Járj ebben a tudatban!”