2012.08.07. keddi imapontok

2012.08.06 22:40

Szeretettel üdvözöllek benneteket  Jézus nevében. Itt találjátok a keddi ima pontokat:
 

Kedd:

 

1-2 Korinthus 4:3-4 "De ha a mi evangéliumunk mégis leplezett, azoknak leplezett, akik elvesznek. Akikben e világ istene megvakította a hitetlenek elméjét, hogy ne lássák a Krisztus dicsőséges evangéliumának világosságát, aki az Isten képe."  Majd buzgón  imádkozzunk a Szellem által, hogy Jézus Krisztus dicsőséges evangéliuma ragyogjon fel a szívében mindenkinek, aki  belép a Pepsi Sziget Fesztiválra, és mindenkinek  ebben az országban, aki  még nem kapta meg az evangéliumot.

 

2-2 Thessalonikabeliek 03:01 AMP "Végezetre atyámfiai, imádkozzatok értünk, hogy az Úrnak  beszéde gyorsan terjedjen és az megdicsőült  és diadalmas legyen mindenütt, miként  köztetek is”. Imádkozzatok, hogy Jézus Krisztus evangéliuma  rohamosan terjedjen és dicsőíttessék azok életében, akik fognak menni a Pepsi Sziget Fesztiválra.


3 - Ez a hónap a Dominancia (uralom) hónapja , ezért kijelentem, hogy uralkodok mind a betegségek, mind a félelem, mind a rossz szokások, mind a pénzügyek, és az ellenfeleim felett . Lukács 10:19 "Ímé, adok néktek hatalmat, hogy kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden ereje felett és semmi nem árthat nektek."

 

Isten áldjon meg!